Beeld

Verfijnd zoeken

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

HP INC.

€245,47

OmschrijvingWerk in alle comfort en blijf gefocust met de geoptimaliseerde ergonomie en Full HD-resolutie van de HP E27 G4 FHD-monitor met HP Eye Easy die speciaal voor u is ontworpen. Maak het IT-medewerkers gemakkelijker met beheer op afstand. FeaturesEenvoudige, praktische aansluitmogelijkhe..

HP INC.

€261,05

OmschrijvingGa online en werk comfortabel samen op de HP EliteDisplay E243m 23,8-inch (60,45-cm) monitor, die voor Skype voor Bedrijven gecertificeerd is voor een optimaal beeld en geluid tussen schermen, een microrand aan 3 zijden heeft voor een naadloze weergave over meerdere schermen en ergonomis..

HP INC.

€182,86

OmschrijvingWerk snel en bespaar ruimte op uw bureau met de scherp geprijsde HP P21b G4-monitor die u naar wens kunt aanpassen en beschikt over Full HD-beeldkwaliteit en geïntegreerde audio. FeaturesPersonaliseer je comfortinstellingenGeef uw display een andere tint met HP Low Blue Light, wat h..

HP INC.

€175,37

OmschrijvingWerk snel met de scherp geprijsde HP P22v G4-monitor die u naar wens kunt aanpassen en beschikt over Full HD-beeldkwaliteit. FeaturesPersonaliseer je comfortinstellingenGeef uw display een andere tint met HP Low Blue Light, wat het kleurenspectrum aanpast en zorgt voor een rustiger ..

HP INC.

€194,45

 OmschrijvingWerk snel en multitask in verschillende vensters op de extra grote HP P24v G4-monitor die u naar wens kunt aanpassen en beschikt over Full HD-beeldkwaliteit met heldere kijkhoeken tot 178°. FeaturesKies voor duurzaamKies voor een monitor met een TCO- en ENERGY STAR -certificer..

HP INC.

€890,67

OmschrijvingGeef uw niet-geplande vergaderingen en gezamenlijke brainstormsessies een nieuwe impuls met het 42,51-inch (107,97-cm) HP Z43 4K UHD-scherm. Sluit uw apparaten aan met één USB-C -kabel en ga direct aan de slag. FeaturesSnelle, simpele verbindingSluit uw videobron snel aan met Displa..

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6