Muizen

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 11

HP

€16,56

HP 200, Ambidextrous, Optisch, RF Draadloos, 1000 DPI, ZwartDeze voordelige draadloze muis heeft meer te bieden dan alleen zijn lage prijs.Hij helpt je om creatief te zijn zonder beperkende kabels. Onze draadloze muis met zijn ergonomische vormgeving ligt prettig in de hand, zowel links als rechts, ..

HP INC.

€23,24

 OmschrijvingDe HP draadloze muis met prettige grip heeft een batterijlevensduur van 30 maanden en een opvallend, modern ontwerp dat naadloos aansluit bij HP business notebooks. FeaturesSchoonheid in uw handpalmDe HP Wireless Comfort muis, speciale editie, heeft een glanzend blauw Aziatisc..

HP INC.

€10,41

OmschrijvingU werkt prettig met de betrouwbare HP bekabelde muis X500 die via USB op uw computer wordt aangesloten. Door zijn gewelfde vorm ligt de muis comfortabel in de hand en hij is programmeerbaar voor links- of rechtshandig gebruik. Sluit hem aan en navigeer naadloos dankzij de responsieve opt..

HP

€14,32

HP USB optische scroll-muis, Ambidextrous, Optisch, USB, 800 DPI, 100 g, ZwartDe HP USB optische scrollmuis beschikt over de nieuwste optische sensortechnologie en registreert bewegingen op uiteenlopende oppervlakken zeer nauwkeurig zonder dat een muismat nodig is...

Logitech

€8,41

Logitech LGT-M90, Ambidextrous, Optisch, USB Type-A, 1000 DPI, ZwartVoor een geweldige prijs en betrouwbare, comfortabele bediening van uw computer.Alleen de basicsDe set-up is een koud kunstje. Sluit de draad gewoon op een USB-poort aan, en de muis is klaar voor gebruik.Geen onjuiste bewegingenEr k..

Logitech

€45,73

Marathon Mouse M705Indrukwekkende batterijlevensduur van 3 jaarMarathon Mouse M705 Eindeloos doorgaan met een draadloze muis die tot drie jaar werkt op één set batterijen.Batterijlevensduur van drie jaar. Dankzij de batterijlevensduur van drie jaar hoeft u de batterijen bijna nooit meer te vervangen..

Microsoft

€10,91

Microsoft Basic Optical Mouse, Ambidextrous, Optisch, USB Type-A, 800 DPI, ZwartComfort en precieze besturing Geniet van fantastische functies, zoals een design voor beide handen, en kies voor maximale creativiteit voor een scherpe prijs. Deze muis biedt je betrouwbare optische technologie voor een ..

Microsoft

€31,36

OmschrijvingLicht en draagbaar: de Surface Mobile Mouse geeft je soepel scrollen en snoerloze Bluetooth-connectiviteit. FeaturesDe muis die overal met je meegaatComfortabel navigeren onderweg met Surface Mobile Mouse. Het lichte, smalle ontwerp is prettig op reis omdat het compacter is dan dat ..

Microsoft

€31,36

OmschrijvingDe Surface Mobile Mouse is licht en draagbaar voor soepel scrollen met snoerloze Bluetooth-connectiviteit. FeaturesDe muis die overal met je meegaatComfortabel navigeren onderweg met Surface Mobile Mouse. Het lichte, smalle ontwerp is prettig op reis omdat het compacter is dan dat v..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 11