Controllers

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Ubiquiti

€171,20

Beheer uw UniFi-netwerk met UniFi Cloud Key G2. Stel uw netwerk in slechts een paar minuten in via Bluetooth met de mobiele UniFi applicatie (voor Android- en iOS-platforms).Een nieuwe toevoeging aan de populaire Cloud Key is het display aan de voorzijde dat voortdurend belangrijke netwerkinformatie..

Ubiquiti

€227,20

De Unifi Cloud Key Gen2 Plus (UCK-Gen2-Plus) stelt u in staat het gehele netwerk inclusief UniFi camera’s te beheren vanaf een centrale plek. De Cloud key wordt geleverd met 1TB harddisk wat gelijk staat aan 6000 uur opnemen, mocht dit niet voldoende zijn dan de opslagcapaciteit worden uitgebreid to..

Ubiquiti

€364,67

Ubiquiti UniFi Dream MachineDe Ubiquiti UniFi Dream Machine is alles wat u nodig heeft om een kleinschalig WiFi-netwerk op te zetten. De UDM is een dual-band WiFi 5 router met 4 Gigabit LAN-poorten en uitstekende dekking dankzij beamforming technologie. Beheer de WiFi router via UniFi Network Contro..

Ubiquiti

€455,30

Ubiquiti UniFi Dream Machine ProDe Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro is de perfecte basis voor uw UniFi netwerk. De 11-poorts dual-WAN switch heeft 9 Gigabit RJ-45 poorten (8x LAN, 1x WAN) en 2 10G SFP+ poorten (1x LAN 1x WAN) en bevat ook een HDD-bay. De UDM-Pro is voorzien van UniFi Controller soft..

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4