DECT telefoons

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 10

Gigaset

€79,00

Design en flexibiliteitVanwege het strakke en zwarte design met grijze accenten kan uw Gigaset C530 IP zowel bij u thuis of op kantoor perfect dienst doen.Tevens kan deze Gigaset overweg met zowel een analoge lijn als met een VoIP lijn waardoor u steeds kan kiezen welke u aansluit, beiden is uiteraa..

Gigaset

€62,00

Design en flexibiliteitVanwege het strakke en zwarte design met grijze accenten kan uw Gigaset C530HX zowel bij u thuis of op kantoor perfect dienst doen.Standby- en spreektijdU kan ook tot 14 uur lang een gesprek voeren vooraleer u de handset zal moeten opladen. In standby-tijd gaat dit zelfs tot 3..

Gigaset

€119,95

Gigaset PRODe Gigaset PRO lijn voegt enkele professionele functies toe aan het gekende gebruiksgemak van alle Gigaset producten zodat uw Gigaset toestel ook op kantoor zeker handig van pas zal komen, meer hierover zal u hieronder terugvinden.IP65 certificatieDe Gigaset R650H is uiterst geschikt voor..

Gigaset

€89,95

De Gigaset S650H Pro is een modern, stijlvol vormgegeven handset voor zakelijke kantooromgevingen. De Gigaset S650H ligt prettig in de hand en heeft een stevige polymeer behuizing, De handset beschikt over een helder 1,8" TFT-display en een Bluetooth-functie.Robuuste zakelijke handsetDe Gigaset S650..

Gigaset

€129,95

De Gigaset SL750H Pro is een professionele handset voor zakelijke omgevingen. Het toestel is krasvast en bestand tegen desinfecteermiddelen. Tevens is deze handset voorzien van een groot kleurendisplay, HD audiokwaliteit en is de Gigaset SL750H compatibel met Single Cell en Multi Cell.Handset voor D..

Yealink

€86,85

De YeaLink W53H SIP DECT handset is een draadloze VoIP telefoon ter uitbreiding van het W53P basisstation. De handset heeft een helder 1,8 inch TFT kleurendisplay en beschikt over een headsetaansluiting. U kunt maximaal 8 handsets aan het Yealink W53P basisstation toevoegen.Functionele Yealink W53H ..

Yealink

€124,53

Met de Yealink W53P beschikt u over een professioneel en schaalbaar DECT-systeem voor VoIP-telefonie. De oplossing bestaat uit een W60B basisstation en een W53H handset en is uitbreidbaar tot maximaal 8 handsets. Ideaal voor werknemers die een flexibele werkplek hebben.Schaalbare DECT-oplossingDe Ye..

Yealink

€97,65

De YeaLink W53H SIP DECT handset is een draadloze VoIP telefoon ter uitbreiding van het W53P basisstation. De handset heeft een helder 1,8 inch TFT kleurendisplay en beschikt over een headsetaansluiting. U kunt maximaal 8 handsets aan het Yealink W53P basisstation toevoegen.Op dit demo product heeft..

Yealink

€166,49

Yealink W59R DECT handsetZoekt u een robuuste handset die wel tegen een stootje kan? Dan zit u goed met een Yealink W59R DECT handset met Bluetooth. Deze stevige handset is stof-, water- en schokbestendig (IP67) en beschikt naast een alarmknop over diverse veiligheidsfuncties. Biedt een gesprekstijd..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 10