Videoconferentie

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 13

Iiyama

€27,44

Wireless Dual-Band Mini USB AdapterUpgrade uw draadloos apparaat naar dual-band 802.11ac met de snelst mogelijke USB 2.0 connectiviteit voor super snelle Wi-Fi snelheden op de storingsvrije 5Ghz frequentie band. De Edimax EW-7811UTC is de volgende generatie Wi-Fi-adapter die de 802.11ac standaard on..

Iiyama

€183,48

HDMI dongle voor draadloze presentatieMet de draadloze presentatie HDMI-dongle kunt u inhoud (zoals video’s en applicaties) van uw computer delen met een iiyama 42-serie LFD via de vooraf geïnstalleerd EShare-app. Het werkt met computers die uitgerust zijn met HMDI en minimaal 1 vrije USB-aansluitin..

Iiyama

€204,75

HDMI dongle KIT voor draadloze presentatieMet de draadloze presentatie HDMI-dongle kunt u inhoud (zoals video’s en applicaties) van uw computer delen met een iiyama 42-serie LFD via de vooraf geïnstalleerd EShare-app. Het werkt met computers die uitgerust zijn met HMDI en minimaal 1 vrije USB-aanslu..

Yealink

€1.318,69

Yealink CTP20 touch screen-monitorDe Yealink CTP20 is een tablet die vooral dient om het opzetten/beheren van een video conferentie te vergemakkelijken. Het 13.3 inch touchscreen en de gebruiksvriendelijke interface maken dat u snel en efficiënt een betere ervaring krijgt. Vooral in combinatie met e..

Yealink

€219,95

Yealink MSpeaker IIDe Yealink Mspeaker is een speciaal ontworpen speaker voor videoconferentie ruimtes, om een beter geluid te geven in een vergaderruimte. De Yealink MSpeaker II heeft twee ingebouwde luidsprekers, die een krachtige uitgang hebben om zelfs een grote vergaderzaal te kunnen voorzien v..

Yealink

€293,94

Yealink MShareMet de Yealink MShare kan je content delen met zowel HDMI als Mini-DP input, gebruikers kunnen content presenteren vanaf de laptop door middel van HDMI.Belangrijkste kenmerken:1080P/30FPS delen van het schermOnmiddellijke respons, vlotte en probleemloze presentatie. Het delen van je co..

Yealink

€983,30

BeschrijvingVoor zowel stroom als data in er maar één kabel nodig namelijk de UTP. Hierdoor is de Mtouch makkelijk te installeren en inzetbaar. De Mtouch is zeer gebruiksvriendelijk door middel van het touchscreen. Via de ingebouwde Wi-Fi is draadloos presenteren zeer gemakkelijk. Ook kan er geprese..

Yealink

€199,81

Yealink UVC30 Desktop USB CameraThuis of in een kleine vergaderruimte videoconferenties houden? De Yealink UVC30 Desktop USB camera brengt u en uw collega’s perfect in beeld. Door de haarscherpe 4K Ultra HD resolutie is het net of u een face-to-face gesprek voert. De camera met flexibele clip is op ..

Yealink

€218,65

Yealink UVC30 Room USB CameraIn een kleine vergaderruimte een videoconferentie houden? De Yealink UVC30 Room USB-camera brengt u en uw collega’s perfect in beeld. Door de haarscherpe 4K Ultra HD resolutie is het net of u een face-to-face gesprek voert. De camera met flexibele clip is op meerdere man..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 13