IP Video conferenties

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 11

Logitech

€413,53

Logitech ConferenceCam ConnectDe Logitech ConferenceCam Connect is een compacte conferentiecamera met een geïntegreerde speakerphone bedoeld voor kleine werkgroepen. Optimaliseer uw videoconferenties met voortreffelijke beeld- en geluidskwaliteit en mobiele draadloze connectiemogelijkheden.Eigenscha..

Logitech

€910,69

Logitech MeetUp is hét videoconferencing systeem voor kleine vergaderruimtes. Het systeem met 4K resolutie is speciaal hiervoor geoptimaliseerd en heeft een kijkhoek van 120 graden om alle aanwezigen in beeld te brengen. Ook de drie microfoons en speakers zijn afgestemd op de kleine ruimte.4K Ultra ..

Logitech

€703,62

Logitech PTZ Pro 2 USB CameraDe Logitech PTZ Pro 2 is een premium Full HD camera voor videovergaderingen in bijvoorbeeld vergaderruimtes en klaslokalen. De camera heeft een kijkhoek van 90° en produceert haarscherpe Full HD video's met heldere kleuren. De geavanceerde PTZ-functie maakt de PTZ Pro 2 ..

Logitech

€1.159,27

Logitech RallyOp afstand vergaderen in hoge beeldkwaliteit? Met de Logitech Rally PTZ-camera brengt u alle vergaderdeelnemers haarscherp in beeld. Deze 4K Ultra HD videoconference camera zorgt onder alle omstandigheden voor een optimale weergave en past in iedere professionele vergaderruimte.Eigensc..

Logitech

€3.313,59

Logitech Rally BarRally Bar is Logitech's beste, alles-in-één videobar voor middelgrote vergaderruimtes. Met video en audio van bioscoopkwaliteit, AI-gestuurde prestaties en een prachtig ontwerp zet de Rally Bar een nieuwe standaard in de wereld van videosamenwerking.Rally Bar creëert een natuurlijk..

Yealink

€929,95

Yealink UVC50De Yealink UVC50 USB PTZ camera brengt u en uw collega’s tijdens een videomeeting perfect in beeld. Dankzij de haarscherpe Full HD resolutie is het net of u een face-to-face gesprek voert. De camera beschikt over een kijkhoek van 91° en kan daarnaast ook nog eens 60° draaien en 40° kant..

Yealink

€1.239,95

Yealink UVC80 USB PTZ cameraDe Yealink UVC80 USB PTZ camera brengt u en uw collega’s tijdens een videomeeting perfect in beeld. Dankzij de haarscherpe Full HD resolutie is het net of u een face-to-face gesprek voert. De camera beschikt over een kijkhoek van 78,5° en kan daarnaast ook nog eens 200° d..

Yealink

€1.523,16

Yealink VC200Videovergaderen gaat met de Yealink VC200 vlotter dan ooit. Dit complete 4K videoconferencesysteem is speciaal ontworpen voor kleine vergaderruimtes en voorzien van een Ultra HD 4K camera en 6 ingebouwde microfoons met Beamforming. Werkt op Android 7.1.en beschikt over Bluetooth en WiFi..

Yealink

€1.747,16

Yealink VC200 - Incl. WPP20Videovergaderen gaat met de Yealink VC200 vlotter dan ooit. Dit complete 4K videoconferencesysteem is speciaal ontworpen voor kleine vergaderruimtes en voorzien van een Ultra HD 4K camera en 6 microfoons met Beamforming. Wordt geleverd met WPP20 om draadloos te presenteren..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 11