Vaste toestellen

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 17

Yealink

€68,84

Yealink SIP-T31G VoIP telefoonDe Yealink SIP-T31G is een instap VoIP-telefoon met 2,3" LCD-display en HD audiokwaliteit. Het toestel ondersteunt 2 lijnen en is voorzien van 2 Gigabit LAN-poorten. De microfoon met Smart Noise Filtering dempt achtergrondgeluiden voor een optimale communicatie, ook in ..

Yealink

€55,06

Yealink SIP-T31P VoIP telefoonDe Yealink SIP-T31P is een instap VoIP-telefoon met 2,3" LCD-display en HD audiokwaliteit. Het toestel ondersteunt 2 lijnen en is voorzien van 2 Fast Ethernet LAN-poorten. De microfoon met Smart Noise Filtering dempt achtergrondgeluiden voor een optimale communicatie, o..

Yealink

€91,81

Yealink SIP-T33G VoIP telefoonDe Yealink SIP-T33G is een instap VoIP-telefoon met 2,4" kleuren LCD-display en HD audiokwaliteit. Het toestel ondersteunt 4 lijnen en is voorzien van 2 Gigabit LAN-poorten. Dankzij de microfoon met Smart Noise Filtering bent u ook in rumoerige omgevingen perfect te ver..

Yealink

€82,63

Yealink SIP-T33P VoIP telefoonDe Yealink SIP-T33P is een instap VoIP-telefoon met 2,4" kleuren LCD-display en HD audio. Het toestel ondersteunt 4 lijnen en is voorzien van 2 Fast Ethernet LAN-poorten. Dankzij de microfoon met Smart Noise Filtering bent u ook in rumoerige omgevingen perfect te versta..

Yealink

€78,03

DesignMen pakt uit met een uiterst elegante en stijlvolle Yealink T4x reeks die werkelijk zowel qua functies als in design meteen uitblinkt! Als verschil met de hogere varianten, is de Yealink T40G bijna volledig zwart, waar de andere modellen nog over grijze toetsen en accenten beschikken. Bee..

Yealink

€86,53

DesignMen pakt uit met een uiterst elegante en stijlvolle Yealink T4x reeks die werkelijk zowel qua functies als in design meteen uitblinkt!BeeldschermGeniet van een 2.7 inch LCD beeldscherm van 192 x 64 pixels zodat alles duidelijk leesbaar is zelfs in donkere omgevingen door het verlichte display...

Yealink

€98,36

AansluitingenIn vergelijking met de Yealink T41S beschikt uw Yealink T42S over 2 Gigabit netwerkaansluitingen met een snelheid van 10/100/1000 Mbps.Daarnaast is er ook een USB aansluiting zodat u een, via de optionele USB dongle, een Bluetooth headset kan connecteren!DesignMen pakt uit met een uiter..

Yealink

€155,74

DesignMen pakt uit met een uiterst elegante en stijlvolle Yealink T4x reeks die werkelijk zowel qua functies als in design meteen uitblinkt!KleurenbeeldschermGeniet van een 4.3 inch LCD kleurenbeeldscherm van 480 x 272 pixels zodat alles duidelijk leesbaar is zelfs in donkere omgevingen door het ver..

Yealink

€228,66

TouchscreenTegenwoordig is touchscreen zodanig gewoon geworden dat we er niet meer bij stilstaan. Vandaar zien we ook heel graag dat deze evolutie zich doortrekt op vlak van IP telefonie, een volwaardig 7 inch touchscreen valt dan ook bij ons erg in de smaak! Het scherm is uitgerust met een 800 x 48..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 17